Пошук по сайту:

ВАКС продовжив арешт експосадовців СБУ

ВАКС продовжив арешт експосадовців СБУ
ВАКС продовжив арешт експосадовців СБУ

Вищий антикорупційний суд продовжив на два місяці строк тримання під вартою колишнього начальника Департаменту господарського забезпечення Служби безпеки України Олександра Провоторова, але зменшив йому заставу до 10 млн грн.

Про це журналісту «Слово і діло» повідомили співрозмовники в органах правопорядку.

Як відомо, Апеляційна палата ВАКС залишила під вартою Провоторова, але збільшила йому заставу до 12 млн грн. Антикорупційний суд продовжив арешт підозрюваного і зменшив йому заставу до 10 млн грн. Також ВАКС продовжив арешт колишнього заступника Провоторова Андрія Коваля. Йому теж зменшили заставу з 8 до 6 млн грн.

За інформацією «Слово і діло», обидва експосадовці СБУ досі перебувають під вартою.

Нагадаємо, СБУ, Офіс генерального прокурора спільно з НАБУ викрили колишнього начальника департаменту спецслужби та його першого заступника. За версією слідства, фігуранти організували придбання паливно-мастильних матеріалів для службових авто та бронетехніки СБУ за штучно завищеними цінами.

Читайте по темі: Склад боєприпасів у Воронезькій області підірвали БПЛА СБУ, – ЗМІ

Для цього експосадовці залучили декілька підконтрольних комерційних структур з Києва, які займаються торгівлею нафтопродуктами. Щоб реалізувати оборудки, вони вносили недостовірні відомості до фінансово-господарської та звітної документації. У результаті заподіяно понад 26 млн грн збитків.

Коментарі:

comments powered by Disqus