Пошук по сайту:

Столичні мародери Кличко, Палатний та ОЗУ «УДАР»

Столичні мародери Кличко, Палатний та ОЗУ «УДАР»
Столичні мародери Кличко, Палатний та ОЗУ «УДАР»

Редакція неодноразово писала про те, як Віталій Кличко та його кум, гаманець та друг дитинства Артур Палатний мародерять у Києві під час війни, безжально та цинічно обкрадають киян, грабують бюджет та знищують історичну та культурну цінність української столиці, варварськи руйнуючи пам’ятки архітектури.

Ці хлопці давно втратили почуття реальності та остаточно повірили у свою безкарність. При цьому перетворили свою кишенькову партію «УДАР» на справжнє ОЗУ. Ні для кого не секрет, що абсолютно всі сфери діяльності у Києві та грошові потоки від них контролює особисто Артур Палатний, який є головою виконавчого комітету партії «УДАР». Мало того, що вони з головою загрузли у столичних скандалах, пов’язаних з корупцією та явним криміналом, так вони ще примудрилися влипнути у міжнародний скандал. Про це та багато іншого далі.

Геополітичний стратег Кличко вляпався у міжнародний скандал, ввів в оману Уряд Тайваню та розпилив кошти громадян Тайваню?

У квітні 2022 року мер Києва Віталій Кличко особисто поспілкувався по відео-зв’язку з тодішнім міністром МЗС Тайваню Джозефом Ву, інформують ЗМІ.

Читайте по темі: КМДА: Вибух на АТП в Києві стався не через витік газу

В тій розмові, Джозеф Ву наголосив Кличку на підтримці України та що народ Тайваню зібрав для українців близько $33 млн, а також оголосив про пожертву на потреби КМДА в розмірі $3 млн, а також $5 млн на 6 медичних закладів, включаючи дитячу лікарню «Охматдит». Наголосивши, що ці пожертви спрямовані на те, щоб допомогти громадянам України, які все ще живуть в Україні, та зменшити їхні страждання, а також на знак визнання того, що обидві країни є демократіями на передовій боротьби з авторитарним експансіонізмом.

 qhiquqiddidzehab

Кличко ж тоді зазначив, що: «Ми бачимо, хто справжні друзі України, і ніколи цього не забуваємо. Дуже дякую всім, хто з Україною. Це наша Батьківщина, це наше рідне місто, це наші домівки та наше бажання жити в демократичній країні та бути частиною демократичної єдності. Дуже дякую всім, хто допоміг».

«Ми бачимо, хто справжні друзі України, і ніколи цього не забуваємо…», — ще раз, пряма мова Кличка міністру МЗС Тайваню.

Після цих слів, Кличко видалив звідусіль у медіа, зокрема з офіційної Facebook сторінки партії «УДАР» згадки про підписаний меморандум з Урядом Тайваню, спільну розмову з Джозефом Ву, а також про передані тому нардепом Княжицьким іменні боксерські рукавички від Кличка. Тупо взяв і все підчистив. Отже, шановне МЗС Тайваню, Кличко таки забув про Ваш добрий жест.

І це після того, як Уряд Тайваню до $8 млн, виділив додаткові $2,5 млн на будівництво важливого (в їх розумінні) інфраструктурного об’єкту — мосту «Хвилі» для «допомоги будувати мости в Києві в рамках реконструкції України». Невже у війну цей міст є таким важливим і його будівництво «дозволяє отримати доступ до міського острова Оболонський» (доступ, якого ніколи і не було), коли по тій самій Київській області досі є багато зруйнованих війною дійсно стратегічних мостів? А тут все просто.

Кличко збрехав Уряду Тайваню, не повідомивши, що міст «Хвиля» є його піар-проектом, туристичним об’єктом, а втирав про стратегічну складову цього будівництва. Потрібно витребувати переписку БФ «Майбутній Київ» та відомості траншів щодо цих коштів і все стане видно.

Читайте по темі: Кількість загиблих внаслідок вибуху на АТП у Києві зросла до трьох осіб

Далі. У 2022-2023 роках КМДА повинно було отримати від Уряду Тайваню $8 млн. І де ж вони? Де $3 млн на якісь міфічні потреби КМДА? Де $5 млн на 6 лікарень, зокрема на «Охматдит», який нещодавно обстріляли росіяни? Кличко, де ці шалені гроші?

Якщо, Кличко розікрав ці гроші, якщо «Охматдит» не отримав тоді (2022-2023) жодного тайванського долара, зокрема на купівлю рентгенівської ангіографії, то Кличко дійсно мародер, який як мінімум повинен піти у відставку.

Далі. Депутат Київради від Голосу Григорій Маленко на свій БФ «Дарничани» отримав від Уряду Тайваню $1 млн на закупівлю 20 генераторів. З публічної інформації, Київ отримав 2 генератори, які зустрічали разом Маленко з Кличком. Де інші генератори? Що із залишком від отриманого $1 млн? Розділили? Розікрали? Де звіт? Де генератори? Де гроші?

Вимагаємо публічну звітність від Кличка, КМДА і Маленка. Інакше це міжнародний скандал з корупційною складовою, що є аморальним вчинком в війну. Просимо СБУ і ДБР про перевірку цієї інформації.

І на завершення цієї теми. Контактуючи і підписуючи офіційні документи з Урядом Тайваню, мер Києва Кличко фактично визнав незалежність цієї країни, що суперечить недавній заяві Китаю про офіційну позицію України стосовно принципу «одного Китаю». А видаливши всю інформацію про контакти, допомогу і подарунки між Кличком і Джозефом Ву, наш мер плюнув в обличчя надійному партнеру, чим дискредитував Киян та себе як політичного гравця.

СБУ та ДБР, ви де?

Саме Кличко зніс на свій власний день народження садибу Зеленських

Місто не планувало зберегти цю унікальну будівлю та її захистити. Директорка Департаменту охорони культурної спадщини КМДА Марина Соловйова визнала історичну садибу такою, що не несла в собі жодної архітектурної або історичної цінності, а отже, взагалі наче не могла вважатися памʼяткою .

Все вказує на те, що місто готувалося і знало про знищення садиби, адже 12.06.2024 Департамент містобудування та архітектури КМДА видав Містобудівні умови та обмеження, а фактично дозвіл на знесення садиби Зеленських під «реконструкцію» її в 9-12 поверховий ЖК «Тургеневъ».

Підписала Містобуди справжнє корупційне створіння — Валентина Святина, яка бере за один документ від $5000-50000 хабаря, а по іншому МУО отримати в КМДА неможливо, тільки через профільну заступницю директора Департаменту містобудування та архітектури Валентину Святину.

Святина була призначена на посаду Кличком у 2021 році через ряд транзитних посад, а також мала корупційне правопорушення, коли працювала на держслужбі в КМДА та паралельно володіла адвокатським бюро.

Загалом, Святина яскравий представник обслуговуючого персоналу будівельного картелю Кличка, яка відноситься до групи впливу Дениса Комарницького через свою куму Олену Марченко — депутатку Київради від фракції Батьківщина, яка є правою рукою Комахи і керівником його бек-офісів.

Святина гарно лиже Олександру Свистунову та Петру Оленичу, тож на посаді їй комфортно, а заробляти шалені гроші на хабарях їй в кайф.

Нагадаємо, увечері 19 липня 2024 року поліція отримала повідомлення, що на вулиці Олександра Кониського невідомі за допомогою важкої будівельної техніки знесли будинок, побудований наприкінці XIX століття. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Будівельну техніку вилучили. Саме цього дня, 19 липня, мер Києва Віталій Кличко відзначав своє 53-річчя.

Варто зазначити, що Київська міська прокуратура оригінальним чином привітала Кличка, оприлюднивши масштаби крадіжки бюджетних коштів мером столиці та його командою. Збитки у понад 1 млрд гривень, 156 проваджень у судах — результати розслідувань зловживань посадовців КМДА, комунальних підприємств та органів самоврядування столиці за 2023-2024 роки. І це лише те, що знайшли органи прокуратури.

Як Кличко за гроші киян піариться на війні сам і піарить бандита Палатного

Кличко, за гроші Киян, але разом зі своїм другом дитинства, кумом та особистим гаманцем — головою виконавчого комітету партії «УДАР» Артуром Палатним, привіз у прифронтові міста на Харківському напрямку та на Донбасі «мавіки» та інші ніштяки для 4 бригад. Важливо, що вони були за десятки, або навіть більше сотні кілометрів від ЛБЗ, а подають наче на першу лінію окопів приїхали. Також важливо, що всі подарунки привезені мером Києва — придбані за кошти Киян, або за кошти міського бюджету міста Києва.

Тому у нас питання. А якого біса придбане майно за кошти Киян роздає бандит Палатний, який ще й займає посаду голови виконавчого комітету червоної партії? Вважаємо, це не допомогою війську, а політичною корупцією Кличка, пишуть ЗМІ. При цьому «благодійники» публікують фото воїнів ЗСУ з нерозмитими обличчями, тим самим наражаючи їх на небезпеку. Ми виправили цей момент і замаскували обличчя наших бійців. У центрі на фото Кличко з Палатним.

Як підконтрольна Палатному структура

КМДА мародерила у Києві під час масованого обстрілу 8 липня 2024 року

Вранці 8 липня 2024 року російські війська здійснили чергову масовану ракетну атаку проти України. Було запущено близько 40 ракет різних типів, які атакували Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Краматорськ, Слов’янськ, Покровськ. Близько 10:30 українські ЗМІ повідомили про численні вибухи у Києві, а також падіння уламків. Близько 11:00 стало відомо про влучення російської ракети до дитячої лікарні «Охматдит».

Внаслідок кількох хвиль ракетних ударів по Києву зафіксовано руйнування у семи районах столиці: Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Святошинському, Солом’янському та Шевченківському. Жертвами російських атак на місто стали 33 людини. З них 5 дітей, 121 людина постраждала, серед них 10 дітей, 11 осіб врятовано. Пошкоджені загалом 129 будівель усіх форм власності. Внаслідок масованого удару країною-агресором по Україні 8 липня загинуло 44 особи, ще 196 осіб отримали поранення.

Того жахливого для всієї України та кожного українця дня, в самий момент масованого обстрілу столиці російськими ракетами, евакуаторна мафія Кличка, під безпосереднім тіньовим керівництвом Палатного, забирала автомобілі з доріг Києва на штрафмайданчик.


У той момент, коли тисячі людей кинулися допомагати розбирати завали дитячої лікарні «Охматдит» та привозити речі та продукти першої необхідності постраждалим та рятувальникам, Кличко та Палатний мародерили у столиці, забираючи транспорт із вулиць Києва підконтрольними ним евакуаторами. Це вже за межею людяності. А може людина побігла за сім’єю та документами, щоб відвезти їх у безпечне місце? Або, наприклад, залишила автомобіль, а з сім’єю знаходиться у найближчому укритті! І все це неподобство здійснюється евакуаторами скандальної компанії «Експрес-Т», про яку писали ЗМІ у квітні цього року. І начхати цим двом варварам і мородерам на життя, здоров’я та безпеку людей.

І все це до болю сумно, коли столицею найбільшої держави в Європі управляють цинічні та безпринципні бандити і покидьки, які здатні абсолютно на все, аби зжерти шматочок пожирніше і вкрасти більше грошей. І хай навіть ціною людського життя. І тепер скажіть, а чим Кличко та Палатний відрізняються від тих терористів-вбивць, які вже третій рік запускають по Україні ракети та знищують українців? Чи, можливо, вони змагаються із окупантами, хто більше зруйнує столицю?

Ми думаємо, що СБУ та ДБР мають всі підстави та сили, щоб дати українцям відповідь на це питання!

Джерело: «ОРД»

Коментарі:

comments powered by Disqus